Spring naar inhoud

 

Particulieren:
Kennismakingsgesprek, intake, LVA en 5 consulten: 600 euro incl. btw

Indien gewenst vindt er elk consult een lichaamsanalyse plaats zodat je je ontwikkelingen ook op deze manier bij kunt houden.
Gedurende het traject mag je onbeperkt contact met mij opnemen via WhatsApp of mail.
Nadat we het traject afgesloten hebben vinden er nog twee contactmomenten plaats gedurende een half jaar, via mail of WhatsApp.

Hierna is het nog altijd mogelijk om losse consult af te nemen a 80,00 euro.

 

Vergoeding:
Ik geloof in de kracht van individuele coaching, jij bent het waard om mijn optimale aandacht te krijgen en om in alle veiligheid te werken aan je doelstellingen. Daarom heb ik ervoor gekozen om het COOL- programma (gecombineerde leefstijlinterventie) niet aan te bieden. Helaas zal hierdoor de zorgverzekeraar mijn coaching voorlopig niet vergoeden. Echter investeren de meeste werkgevers graag preventief in duurzame inzetbaarheid,  vitaliteit en de gezonde leefstijl van hun werknemers en valt hier wellicht een beroep op te doen.

 

Korting:
Ik ben leverancier van de personeelsvereniging van de Radboud. De leden van Radboud PV krijgen -10% korting en betalen daardoor slechts 540 euro incl. btw

 

 

Aanbod:


Vrijblijvend Kennismakingsgesprek:
30 minuten

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat er bij je speelt en waar je aan wil werken. Ik zal je uitleg geven over mijn werkwijze. Ook bekijken we of we een klik hebben en of de juiste persoon ben die jou verder kan helpen. Als dit het geval is maken we een vervolg afspraak.

 

Intakegesprek: Wie ben jij en waar wil je aan werken?
90 minuten
Van te voren vul je digitaal een vragenlijst is die we tijdens dit gesprek bespreken. We staan stil bij jouw wensen, motivatie en doelstellingen en starten met het stellen van de eerste doelen voor de komende periode.

 

Leefstijl-en voedingsanalyse (LVA): Aan de slag met de eerste doelen
120 minuten
Ook hier vul je van te voren digitaal een vragenlijst in. Tijdens dit consult krijg je, daar waar nodig, uitleg over voeding en advies. Tevens vindt er desgewenst een lichaamsanalyse plaats waarbij je BMI, gewicht, vetpercentage en visceraal  vetniveau gemeten wordt. Aan de hand hiervan maken we samen een plan: hierbij kijken we naar je doelstellingen en wat haalbaar voor je is.  Je gaat naar huis met een voedingsadvies en leefstijladvies die in je dagelijks leven goed in te passen is en die comfortabel voelt.

 

Consult: Concrete, haalbare stappen zorgen voor de eerste vitaliteitswinst
60 à 90 minuten

Tijdens het consult besteden we aandacht aan hoe het nu met je gaat en hoe de veranderingen je tot nu toe bevallen. We bekijken of de eerste stappen reëel en uitvoerbaar waren of dat je ze wilt bijstellen. En wat heb je nog meer nodig? Ook je vitaliteitsdoelen krijgen vanaf nu de aandacht. Aan het eind van elk consult zijn er nieuwe inzichten en maken we een concreet plan voor de komende periode.