Spring naar inhoud

Lettie als coach:

Recensies 1:
Lettie heeft mij het afgelopen half jaar ontzettend goed geholpen. Door middel van oefeningen tijdens onze afspraken en ook oefeningen die ik thuis zelf gedaan heb, heb ik veel over mezelf geleerd. Ik ben erachter gekomen wat ik zelf kan doen – en misschien wel moet doen – zodat ik beter in mijn vel zit.

Ik voel me stukken beter dan in januari, en het gevoel dat ik daar met Lettie’s hulp grotendeels zelf voor heb kunnen zorgen, geeft me ook goede moed voor de toekomst.
Bedankt Lettie! 

 

Recensie 2:
Ik kwam bij ‘Leefstijlcoach Lettie’ met de wens om zicht te krijgen op energie-gevende activiteiten.

Na een goede analyserende intake, een zeer doeltreffende tussentijdse verwijzing naar collega-deskundigen en diverse oefeningen, heb ik inzicht gekregen in de wijze waarop en waarvan ik energie krijg in mijn leven. Ook maak ik dankbaar gebruik van de inzichten en adviezen op het terrein van mijn voeding.
Lettie heeft dit proces, professioneel, zorgvuldig en integer, geleid en begeleid.
Ik ben haar zeer erkentelijk voor de serieuze aanpak maar vooral natuurlijk voor de resultaten.

 

Wat anderen over mij zeggen:

– Lettie raakt mij op een ‘andere’ manier, daardoor kijk ik op een andere manier dan ik gewend ben en komt de oplossing ‘vanzelf’
– Lettie is een toegankelijke coach en zorgt voor verbinding
– Lettie raakt altijd de gevoelige snaar
– Lettie is eigen, luisterend, gevoelig en straalt rust uit

 

Als gediplomeerd coach van de Mark Academy ben ik verbonden aan een landelijk dekkend kwaliteitscollectief. Alle hoogopgeleide professional werken we op integrale wijze samen aan een duurzame vitale samenleving. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van de SPHBO.