Spring naar inhoud

 

Een ontspannen en relaxte ouder door middel van Leefstijl- vitaliteitscoaching.

 

 

Leefstijlcoaching:

De eerste vitaliteitswinsten boek je door bewust om te gaan met je leefstijl. Goed en gezond eten en toe komen aan rust kunnen een hele opgave zijn tijdens de jongste jaren van je kinderen. Ondertussen zorgt dit er voor dat je letterlijk goed in je vel zit, waardoor je alles om je heen veel beter aan kunt.
Hoe je een gezonde leefstijl ontwikkelt die voor jou werkt én blijvend is, daarbij ondersteun ik je. We kijken naar wat voor jou haalbaar is en zullen soms out-of-the-box denken zodat het haalbaar is. We focussen ons op gezond (en toch lekker!) eten, voldoende bewegen (met plezier!) en bijtijds rust en ontspanning pakken (ont-moeten).

We werken ook aan de obstakels die je ervaart en aan je motivatie en wilskracht. 

 

Vitaliteitscoaching:

Met Vitaliteitscoaching gaan we aan de slag om ook je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn te bevorderen.

We besteden aandacht aan positieve en ondersteunende gedachten, emoties, relaties, zelfregie en zinvol leven. 
Hoe geef je ruimte aan je instinct en blijf je bij jezelf? Hoe weet je wat het beste is voor jou en je kind? En wie ben je eigenlijk als ouder en hoe zou je willen zijn? Wat is belangrijk voor jou, hoe zou jij het willen als je het helemaal zelf mocht kiezen?

Vooral factoren als je emotionele welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven, bepalen of je lekker in je vel zit oftewel; of je je vitaal voelt.

Kortom; ik begeleid , motiveer en enthousiasmeer je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen, als geestelijk gezond en fit. 
Ik coach je graag naar ouderschap waarbij jij aan het roer staat, waarbij jij weet wat belangrijk voor jou is en waarbij je blijdschap en ontspannenheid voelt bij de keuzes die je maakt.

 

Maar hoe krijg je dit dan geregeld?

Je hebt al zoveel ballen om in de lucht te houden, daarom mag je je kleine kind meenemen naar mijn praktijk of kom ik naar jou toe. En ben je toe aan meer beweging, dan kan het consult al wandelend plaatsvinden.