Spring naar inhoud

 

Tijdens je zwangerschap krijg je gegarandeerd begeleiding, door de verloskundige of een gynaecoloog. Heel even mag je na de bevalling nog rekenen op de hulp van een kraamverzorgende.​​ En dan mag je het helemaal zelf gaan doen.
Je kindje zal aandacht genoeg krijgen en kan rekenen op alle zorg die hij nodig heeft.
De eerste jaren na de geboorte van je kind worden de tropenjaren genoemd. En niet voor niks. Waar je jezelf eerst nog centraal​​ kon stellen lijk je nu op de laatste plaats te komen.​​ 

 

Maar wie zorgt er voor jou?

 

Waarom coaching:

We zijn zo gewend om te accepteren dat we zelf op de laatste plaats komen, terwijl dat helemaal niet hoeft. Jij mag er ook zijn.
Maar hoe dan?! Er is een weg en daar gaan we samen achter komen.
We gaan ervoor zorgen dat jij een ontspannen en relaxte moeder wordt door middel van vitaliteitscoaching.

 

In alle drukte die het moederschap met zich meebrengt kom je nog maar moeilijk aan jezelf toe, of aan je partner, vrienden en familie.​​ 


Coaching over zelfzorg:

Hoe geef je ruimte aan je moederinstinct en blijf je bij jezelf? Hoe weet je wat het beste is voor jou en je kind? En wie ben je eigenlijk als moeder en hoe zou je willen zijn? Wat is belangrijk voor​​ jou, hoe zou jij het willen als je het helemaal zelf mocht kiezen?
Ik coach je graag naar moederschap waarbij jij aan het roer staat, waarbij jij weet wat belangrijk voor jou is en waarbij je blijdschap en ontspannenheid voelt bij de keuzes die je maakt.

 


Hoe zou jij het willen als je helemaal zelf mocht kiezen?

Maar hoe krijg je dit dan geregeld?

Je hebt al zoveel ballen om in de lucht te houden, daarom mag je je kindje meenemen naar mijn praktijk of kom ik naar jou toe. En ben je toe aan meer beweging,​​ dan vindt kan het consult al wandelend plaatsvinden.