Spring naar inhoud

 

Zou afvallen maar net zo makkelijk gaan als aankomen. Dat je broek losser zou gaan zitten zonder dat je daar enige moeite voor zou hoeven doen en dat je je zomaar ineens weer trots zou voelen op jezelf. Ging het maar zo makkelijk.
Om deze reden zijn er diëten bedacht. Als je het weekrooster maar volgt of bepaalde voedingsmiddelen niet meer neemt, dan lukt het wel.
Waarom zijn die diëten dan niet vol te houden en kom je daarna weer net zo hard aan?!

Ik begrijp de keuze voor diëten maar al te goed. Ik begrijp ook waarom het niet werkt en hoe het komt dat je daarna alleen maar zwaarder wordt.

Men zegt weleens ‘ieder pondje komt door het mondje’ wat niet alleen erg kwetsend is, maar ook veel te kort door de bocht. Niemand hoeft jou te vertellen wat gezond is en wat niet, dat weet je zelf ook wel. Er is iets anders aan de hand waardoor het je niet lukt om een goed gewicht te bereiken.​​ 

 


Verzamel jij je moed bij elkaar en heb je zin om dit voor eens en voor altijd goed aan te pakken?

 

Als je voor een langdurig resultaat wilt gaan en er genoegen mee neemt dat het een tijd kan duren voor je op je streefgewicht komt, omdat je dit proces nu eenmaal zorgvuldigheid vraagt, dan coach ik je graag.