Spring naar inhoud

 

Als je voor een langdurig resultaat wilt gaan en er genoegen mee neemt dat het een tijd kan duren voor je op je streefgewicht komt, omdat je dit proces nu eenmaal zorgvuldigheid vraagt, dan coach ik je graag.

 

Leefstijlcoaching:

Als je een gezonde leefstijl wil ontwikkelen kan best lastig zijn; ondanks dat je zo je best doet kunnen oude gewoontes toch weer de kop op steken. 

Hoe je een gezonde leefstijl ontwikkelt die voor jou werkt én blijvend is, daarbij ondersteun ik je. We focussen ons op gezond (en toch lekker!) eten, voldoende bewegen (met plezier!) en bijtijds rust en ontspanning pakken (ont-moeten).

We werken ook aan de obstakels die je ervaart en aan je motivatie en wilskracht. 
Om niet alleen je leefstijl een gezonde boost te geven, maar deze langdurig te laten werken ben ik er een groot voorstander van om je ook te coachen op vitaliteit.

Vitaliteitscoaching:
Met Vitaliteitscoaching gaan we aan de slag om ook je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn te bevorderen.

We besteden aandacht aan positieve en ondersteunende gedachten, emoties, relaties, zelfregie en zinvol leven. 
Vooral factoren als je emotionele welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven, bepalen of je lekker in je vel zit oftewel; of je je vitaal voelt.

Kortom; ik begeleid , motiveer en enthousiasmeer je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen, als geestelijk gezond en fit.